Et katta umbes 250g maasikaid, siis sega dipi jaoks kausis kokku:
- 30g šokolaadimaitselist valgupulbrit
- 10g kakaopulbrit
- tl vett
Vee lisamisega tuleb tõesti olla ettevaatlik, sest üks üleliigne tilk võib juba muuta pasta liiga vedelaks. Keeruta pestud ja kuivad maasikad šokolaadidipis (hambaorgi otsas kergem teha), seejärel kookoshelvestes ja aseta taldrikul külmikusse tahenema.
Pea silmas, et:
- Dipi maitse sõltub paljustki su valgupulbrist. Mina kasutasin Monster Beefi oma ja jäin igati rahule, aga mõni teine pulber võib näiteks liialt sünteetilise maigu anda
- Need pole siiski identsed "päris" šokolaadimaasikatega ja valgudipp ei lähe täiesti tahkeks - sel põhjusel ka kookoshelveste paneering. Aga poole tunni möödudes määris näpuga katsudes väga minimaalselt, mis tähendab, et snäkina saab serveerida edukalt :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar