Kolmapäev, 22. aprill 2015

Retsept - trennisõbra šokolaadimaasikad

Vahepeal tahavad valgusõbrad ka midagi pikantsemat. Poodidesse hakkavad jõudma juba enam-vähem söödavad Hispaania maasikad, nii et otsustasin katsetada ja jäin väga rahule :)

Et katta umbes 250g maasikaid, siis sega dipi jaoks kausis kokku:
  • 30g šokolaadimaitselist valgupulbrit
  • 10g kakaopulbrit
  • tl vett
Vee lisamisega tuleb tõesti olla ettevaatlik, sest üks üleliigne tilk võib juba muuta pasta liiga vedelaks. Keeruta pestud ja kuivad maasikad šokolaadidipis (hambaorgi otsas kergem teha), seejärel kookoshelvestes ja aseta taldrikul külmikusse tahenema. 

Pea silmas, et:
  • Dipi maitse sõltub paljustki su valgupulbrist. Mina kasutasin Monster Beefi oma ja jäin igati rahule, aga mõni teine pulber võib näiteks liialt sünteetilise maigu anda
  • Need pole siiski identsed "päris" šokolaadimaasikatega ja valgudipp ei lähe täiesti tahkeks - sel põhjusel ka kookoshelveste paneering. Aga poole tunni möödudes määris näpuga katsudes väga minimaalselt, mis tähendab, et snäkina saab serveerida edukalt :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...