Pühapäev, 25. jaanuar 2015

Lillkapsapitsa - ometi kord tuli välja

Täna tahtsin midagi eriti tervislikku ja head õhtuks valmistada - otsustasin lillkapsapitsa kasuks. Varem on selle põhi mul pude ja vesine jäänud, seekord aga pühendasin veits rohkem aega riivitud lillkapsa aurutamisele ja vedeliku välja väänamisele (läbi marli). Tulemus oli seda vaeva väärt! Näpu vahel küll süüa päris ei saa, aga esimest korda sain labidaga tõsta nagu kord ja kohus :)

20cm läbimõõduga pitsa põhjaks läks umbes

  • 300g lillkapsast
  • 1 muna 
  • 1 tl purustatud linaseemneid
  • maitsestamiseks tšillit, soola ja küüslaugupipart


Küpsetasin põhja umbes 10 min 220C juures kuni oli kuldne. Siis lisasin peale mozarellat, kirsstomateid, marineeritud kurki ja kanafileesinki ja lasin ahjus veel 10 min olla.
Kui tihti saab öelda: ma sõin TERVE pitsa ära ja ei kahetse midagi ka järgmisel hommikul?

Lillkapsapitsaga saab alati :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...