neljapäev, 20. november 2014

Haigus tuli kummitama..

Täna tahtis gripihooaeg mind ka maha niita, aga õnneks sain õigel ajal jaole. Jägermeistri, sidruni, ingveri ja teega kaklesin vastu. Aga kõik läheb siiski logisse, näiteks üks 40ml Jägermeistri pudelike on 144kcal. Ei tee vastutustundetut kokteilipidu midagi siin :P


Pühendaks eraldi lõigu ühele mu lemmiktootele - Waldeni šokolaadisiirup. Täna poputasin end pannes seda hommikupudru ja kiivi-kohupiimakreemi peale. "Jess, ma sõin just šokolaadi" moment aitas valusa kurgu kõrvalt siiski laia naeratuse näole tuua. Jah, kalorivabaks sünteesitud siirupit ei saa pidada just tervislikuks, aga kaalulangetajal aitab see muidu maitsetuid kohupiima/jogurteid ja putrusid süümepiinavabalt šokolaadiseks muuta. Kõrvalnähtusid (kõhuvalu, magusaisu, kaalutõus vms) pole ma märganud. Ehk vahepeal on mõned asjad nii head, et siiski tõsi olla :)

Mustika-banaani kaerarukkihelbepuder, peal kookospähkli
valge viljaliha ja Waldeni šokolaadisiirup.

Kuigi haiguse ajal soovitatakse teki all kehale puhkust anda, ei suutnud ma päev otsa kasutult paigal seista.. Trenniinimeste needus, me oleme tõbisena kohe eriti õnnetud. Focus T25 oleks tõesti liiga intensiivne olnud, aga tavalise Zumba jaoks energiat jagus, nii et tantsisin 250kcal poole tunniga. Ma parem ei hakka mõtlema, kui koomiline võis välja näha see sensuaalne rögisemise saatel puusahööritamine. Palavikutunnet enam pole nagu eile, nii et loodetavasti liiga ei teinud endale sellega :)

Tänane kaal: 66.1kg. Kuradilõksust lõpuks ometi väljas, järgmine nädal tahaks ometi pärast pooleaastast ootamist näha seda numbrit 65.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...