Tervislikuks pastaisu leevendamiseks postitasin eile porgandinuudlid, täna võtsin ette järgmise suure nõrkuse, mis ülemäärase süsivesikupommiga lõppeda võib - pitsa! Kunagi internetiavarustest lugesin, et riisigalette kasutati minipitsade tegemiseks (vist seoses Erik Orgu toitumiskavaga). Otsustasin siis ära proovida lõunaseks kehakinnituseks. 1 pitsa jaoks kasutasin:
- meelepärane riisi- tatra või maisigalett
- noaotsaga tomatipastat määrimiseks
- viil Tallegi kanasinki tilliga
- paar tomativiilu
- paar kodust marineeritud kurgiviilu
- ~15g mozarella juustu
- maitsestamiseks veidi ürdimaitselist Pansoola, värsket tilli, kõrvitsaseemneid & seesamiseemneid
225C ahju 10-15 minutiks kuni mozarella on kuldne ja valmis! Üks galett = 85 kcal (sõltuvalt galeti valikust, minu omad on 25kcal/tk) ja metsikus koguses naudingut. Kuuma võileiva/pitsaisu rahuldab täielikult :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar