pühapäev, 19. oktoober 2014

Back in action!

Arginädal sai ilusa punkti Rockin' Lady kontserdil. Leppisin oma kullakalli Karinaga kokku, et tüüpilise "lõbutseme väljas ja järgmine päev nutame sissejoodud/söödud kalorite pärast" õhtu asemel kasvatame endale selgrood ka nädalavahetusel, lubame endale ainult ühe dringi ja ülejäänud õhtu joome vett. Tegime nii nagu lubatud, keerutasime lava ees naha märjaks, kleidid kortsu ja paljukardetud väljaskäimise õhtu muutus hoopistükis trenniõhtuks. Ülemeelikus seltskonnas on vastu näppe lööma valmis tugiisik üks suurimaid aardeid. Tantsime üheskoos eesmärkide poole! ^^

The twisted sisters
Laupäeva õhtul otsustasin tantsulainel jätkata. Aga seekord mitte rockabilly, vaid latiinorütmide saatel. See tähendab vaid üht:

ZUMBA!!!

Oh, kuidas ma armastan Xbox Kinectiga trenni teha. Interaktiivse tantsuga aeg ja kalorid lihtsalt lendavad. Täpsemalt on tegu Zumba Fitness mänguga.



Juba praegu postituse kirjutamise ajal annavad kõhulihased Zumbast tunda. Ega see pühendunud puusahööritamine kerge töö pole nagu ka Endomondo väljavõttest näha :)

Nähes, kuivõrd efektiivselt Zumba kaloreid põletab, pean vist jooksutossud kapipõhja pakkima.. Ei näe enam üldse mõtet väljas külma käes põlvi põrutada, kui kodus vaiba peal saab sambafestivali saatel kaks korda rohkem ja kümme korda lõbusamalt trenni teha.

Trennijärgseks õhtusöögiks panin endale kokku magusa ja toitva taldrikutäie. Maximast leidsin eriti mõnusa Baltais lahja kohupiima, mille 100g portsjonis on ainult 77kcal, aga see-eest 16g valku. Viilutasin juurde keskmise banaani ning raputasin peale tumedat šokolaadipuru ja kookoshelbeid. Nii-nii-nii hea!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...