esmaspäev, 26. jaanuar 2015

Nutellanälg ei hüüa tulles

Teate seda momenti, kus isutab vana hea nisusaia ja Nutella järgi? Eriti kui see sai veel krõbedaks on praetud? Jah, mul oli ka täna nii. Marssisin kööki ja hakkasin nuputama. Välja nuputasin! Hiljuti ostetud proteiinipulber ja riisikoogid said kasutust ja see on lihtsalt... oehh.. mmm.

Ei raiska aega pika jutuga, seda asja peab naistega kiiremas korras jagama. Kasutasin järgnevat:
  • 1 riisikooki
  • 20g IconFit Diet Protein pulbrit (banaanimaitseline)
  • 5g kakaopulbrit 
  • paar spl Alpro sojapiima/vett
Doseeri valgupulber väiksemasse kaussi, lisa väike tl kakaopulbrit ja hakka vähehaaval lisama piima/vett, nii et moodustuks pasta. Ole ettevaatlik, et liiga palju korraga ei pane, eesmärgiks on võileivamäärde laadne konsistents. Ühest-kahest supilusikatäiest peaks piisama. Jäta 5 minutiks seisma, et valgupulber paisuks (sisusta aega näiteks lusika lakkumisega). Seejärel määri võie riisikoogi peale ja naudi! 17g valku 150kcal eest, täiesti süümekavaba ja minul võttis Nutella järgi isutamise absoluutselt ära :)

IDEE: Miks mitte panna katteks peale veel teine riisikook ja pakkida see hädaabi kõhukinnituseks tööle, peole või jõusaali? Ma tean, et minu spordikotis see homme igatahes on.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...