Täna tahtsin midagi eriti tervislikku ja head õhtuks valmistada - otsustasin lillkapsapitsa kasuks. Varem on selle põhi mul pude ja vesine jäänud, seekord aga pühendasin veits rohkem aega riivitud lillkapsa aurutamisele ja vedeliku välja väänamisele (läbi marli). Tulemus oli seda vaeva väärt! Näpu vahel küll süüa päris ei saa, aga esimest korda sain labidaga tõsta nagu kord ja kohus :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibv50By6FQpFgsfoIFdx_1Gd0JG_K3LlXLPKzrEw-oKt_o9DCao3x3GL2k5Y_Ud5zkQmRlNcQCuFukK3ytT-eCoxwpm-JuZXFO0WoCtQQrkCyahdBxK9iDfHow07h3C-_DLn4Od18ErLw/s640/2015-01-25%25252016.52.56.jpg)
- 300g lillkapsast
- 1 muna
- 1 tl purustatud linaseemneid
- maitsestamiseks tšillit, soola ja küüslaugupipart
Küpsetasin põhja umbes 10 min 220C juures kuni oli kuldne. Siis lisasin peale mozarellat, kirsstomateid, marineeritud kurki ja kanafileesinki ja lasin ahjus veel 10 min olla.
Kui tihti saab öelda: ma sõin TERVE pitsa ära ja ei kahetse midagi ka järgmisel hommikul?
Lillkapsapitsaga saab alati :D
Lillkapsapitsaga saab alati :D
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar