kolmapäev, 15. oktoober 2014

Mõttepaus

Alustan kurva noodiga.. raskemat sorti trenni juurde lubas arst alles tuleval nädalavahetusel naasta. Igatsen juba seda ringi rahmeldamist.. trennivideod ja Zumba ootavad kannatlikult järjekorras ning blogi hakkab järgmisel nädalal tuld saama. Iz a promise!

Senikaua pean eesmärgi poole liikuma puhtalt toidulaua abil. Aga eks öeldaksegi, et:


Sellest lähtuvalt hakkasin taas Myfitnesspali toidupäevikut pidama, et üleliigsed kalorid sisse ei hiiliks. Seadistasin päevalimiidiks 1420 kcal. Kaloraaži piiramine on ääretult silmi avav kogemus tegelikult - sunnib toidulaua kriitilise pilguga üle vaatama. Ikka ei võta seda Marsibatooni poest kaasa, sest üks valesti valitud snäkk juba tähendab, et energiabilanss on plussis, mitte miinuses, mis on kaalukaotuse peamiseks eelduseks ju ometigi.

17. november tähistab aasta täitumist kogu sellest kaalulangetuse teekonnast. Senine "jah, valin tervisliku alternatiivi, aga eriti ei viitsi numbritel silma peal hoida" meetod paraku enam ei tööta, sest langesin 4-5 kuud tagasi KMI "normaalsuse" kategooriasse, mis tähendab, et organism ei näe enam põhjust rasva põletamiseks. Vaja on "extra kicki". See tähendab rohkem planeerimist, rohkem distsipliini ja rohkem ise kokkamist.

Eesmärgid 17. novembriks:
-61 kg (hetkel 66kg)
-puusaümbermõõt 103 cm (hetkel 106 cm)
Stay tuned...

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...