reede, 20. veebruar 2015

Kõhutants = trenn? Hell yeah!

Öös on asju.. vahel ka Araabia printsesse :)
Ei saanud enne tuttu minna, kui endale tehtud lubadus täidetud sai - teha selgeks kõhutantsu ABC. Või vähemalt sellega alustada... Leidsin hästi hea Youtube treeningvideote playlisti. Link SIIN. Tegu on umbes 2-minutiliste lühikeste videotega, treener ei raiska aega tühja mula peale. Enne mingi pikema tantsu pähe õppimist on nendega hea põhiliigutused selgeks teha. Näiteks Shimmy:



Mõtlesin, et kui juba kõhutantsuks läheb, siis kaevan kapipõhjast ka vastava outfiti välja. Endal ka lõbusam ja ilusam :)
Üpris kiiresti sai selgeks, et asi on ikka kõvasti raskem kui välja näeb. Kõige rohkem pean harjutama kõhulihaste isoleerimist. Hetkel ei suuda ilma hingeõhku appi võtmata näiteks korralikku bellyrolli teha. Filmisin ennast Basic Egyptian liigutust tegemast ja mina tundun ikka väga "kange ja pinges" võrreldes instruktoriga. Nägu pean ka õppima lõdvestunud olekus/naeratuses hoidma tantsu ajal. Aga algus on lahti tehtud ja puusad nõksuvad nüüd köögis putru keetes ka :D

Tegin tollest Youtube playlistist enamus põhiliigutuste videosid läbi, 10 minuti jooksul hakkas juba parajalt palav ning vaatamata napile riietusele ja jahedale toale hakkas isegi nahk leemendama! Müstika, kuidas need profid oma kõhulihastega ikka mürgeldavad.. eks sellepärast Tallinna kõhutantsuneidised selle grupinimega keerutavadki :D Korralikult järgi tegemine ja terve torso lihaste kasutamine on ikka korralik trenn, seda ei tasu alahinnata.

Nii, et kes otsib crunch-free kõhulihaste trenni - aga palun! Naiselik ja sensuaalne enesetunne tuleb kauba peale ning miks mitte ka oma kaasale pärast väikest harjutamist veidi silmailu pakkuda :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...