pühapäev, 19. oktoober 2014

Punkt nädalavahetusele

Kas pole mitte imeline vihmasel ja sombusel pühapäeval üles ärgata pannkoogilõhna peale? Kleepisin kunagi ammu kaerapannkookide retsepti kapiseinale ja täna otsustas elukaaslane tervisliku üllatusega mu päeva alustada. Serveeris banaanidega ja puha, presentatsiooni eest 5+, maitsest rääkimata :)

Kes veel arvab, et peab kaalu langetamiseks loobuma pannkookidest, siis proovige see versioon kiiremas korras ära! Kui praadida külmpressitud kookos/oliiviõliga, siis on need 100% süüvabad.

Põhitaigna portsjon 1-le:
40g kaerajahu
1 muna
50g keefiri

Mina lisan veel:

0,5tl kaneeli
1spl proteiinipulbrit


Tänase trenni jaoks hakkasin uudistama Zumba Exhilarate kogumikku. Kuna eile lihastrenni niivõrd ei teinud, siis valisin Ripped DVD, mis põhimõtteliselt kujutab endast hantlitega zumbatantsu. Ma kasutasin 2kg hantleid. Käed, õlad ja selg said väga head tuld. Pulsivöö mõõtis 30 minuti jooksul 309kcal.


Video teine pool koosnes kõhulihaste harjutustest tooliga, aga kui nüüd aus olla, siis tempo oli liiga kiire ja harjutused raskesti jälgitavad. Suure rahmeldamisega lendasin peaaegu põrandale, seejärel otsustasin, et aitab küll. Esimest poolt aga arvatavasti kasutan ülakeha toniseerimiseks edaspidigi. Beto Perez (see keskmine kuklike) on lihtsalt liiga muhe :D
Et jalad ja tuharad oma jao ka kätte saaks, siis lisaks videole tegin kang turjal 40 kükki + 15 väljaastet kummagi jalaga.

Motivatsioon on jätkuvalt laes ja asjaliku nädalavahetuse üle olen ääretult uhke. Ei olnud ühtki cheatmeali! Poen nüüd sülearvutiga teki alla, sest World of Warcraftiga paari tunni surnuks löömise teenisin selle higistamisega küll ära :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...