Porgandinuudlid on imehea võimalus pastaisu rahuldada tervislikumalt ja väiksema kaloraažiga.
Kuidas neid teha? Koori lihtsalt porgandit edasi, mis sest, et ta juba kooritud on. Tulemuseks peaks jääma hunnik kelmikaid porgandiribasid. Kui sinu koorija sellega hakkama ei saa, siis soovitan kiiremas korras poodi joosta ja endale uus soetada. Selle retsepti katsetamine ON seda väärt :)
Saadud porgandiribad ongi sinu lintnuudlid! Piserdasin õhukese kihi oliiviõli pannile ning viskasin porgandiribad peale. Maitsestamiseks lisasin:
- 1 spl sojakastet
- 1/2 tl mett
- tl seesamiseemneid.
Kuna tegu on õhukeste ribadega, siis kõigest 2-3 minutiga on porgandinuudlid pannil juba pehmed ja labidaga keerates on isegi tekstuur sama, mis päris pastal. Isegi parem, kui aus olla. Porgandiribad ei kleepunud kokku ega läinud katki.
Ma ei saa jätkuvalt üle sellest, kuivõrd HÄSTI need maitsesid. Sojakaste tegi siin vist hindamatu töö - kui muidu on porgand iseloomutult magus, siis sojakaste lisas neile mõnusa soolaka/hapuka nüansi, mis üheskoos väikese meekogusega pakkus ääretult mõnusa idamaise maitseelamuse. Homme õhtuks teen suurema portsu koos kanalihapallidega.
Nii et kui isutab pasta järele - katseta! Sa võid säästa sadu kaloreid :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar