teisipäev, 26. jaanuar 2016

Kontoritrenn - lükkasin asja käima!

Hei hei!

Täna kirjutan siia erilise uhkustundega. Nagu enamus mu sõpru FBs juba on märganud (ohjeldamatu pildipostitamise tõttu *muie*), siis TransferWise kolis Tallinnas hiljuti uude kontorisse. Ja see on... ma ei tea.. siiamaani näpistan end. Tõenäoliselt Eestis vingemat töökohta pole. Täielik privileeg on siin imelises kontoris nende imeliste inimestega aega veeta.
Et saaksite aru, mida silmas pean - sellises kohas olen mina "kontoris lõksus".
Kokkuvõtlikult võiks öelda, et mul on raskusi pärast oma vahetuse lõppu end koju sättida. Miks mitte galaktika all kott-toolis tšillida, tõukerattaga ringi sõita või pallimeres muusikat kuulata? Uskumatu lihtsalt. Aga vaatamata kõigele on minu lemmikruum meie trennisaal. Täitsa eraldi tervisenurgake. Ning ruumi nimeks meie kombel poolkoomiliselt ikka pandud "Muffintopless" :)
Kohe kui siia sisse astusin esimest korda, tabas mind meeletu inspiratsioonihoog. Võtsin kindlaks eesmärgiks sellest ruumist viimane võtta ja terves TransferWises tekitada rühmatrennide traditsioon. Lõin eraldi firmasisese chati ja hakkasin utsitama inimesi siit-sealt. Ning nii see sündiski..

Täna oli see pidulik päev, kus Muffintopless ristiti pooletunnise PowerYogaga sisse!
Täitsa ausalt põdesin, et keegi ei ilmu kohale, aga 4 vaprat tulid minu üleskutsega kaasa ja toetasid enda kohaloleku ja võrratu entusiasmiga. Kõige toredam osa selle juures oli see, et samal ajal kui meie trenni vihusime, siis koridoris mööda kõndivad inimesed ei jõudnud meie tublidust ära imestada, heakskiitev naeratus saatis meie ähkimisi-puhkimisi iga möödujaga. Lõpetasime pool tundi hiljem higisena, valusa pepu ja kõhulihastega, ent üleni uhkust täis - meie olime esimesed. Ja just meist võib alguse saada üliäge trennitraditsioon :)

Ning nagu paar tundi hiljem näha, siis juba ongi saanud - homme kell 9 on kontoris veel üks joogasessioon ning järgmisele nädalale on juba kaks trenni bronnitud, nende seas minu lemmik badass Jillian Michaels Burn Fat Boost Metabolism. It's gonna be awesooooome!

Me veedame töökohal meeletu osa oma elust. Võta üks moment ja mõtle, kuidas sina saaksid oma kolleege aidata tervislikuma elu poole? Äkki kõik salamahti ootavad kedagi, kes alustaks "Esmaspäeva trepijooksu", "Salati teisipäeva" või "Teeme miitinguruumi aeroobikasaaliks" üleskutset? Miks mitte ei võiks see keegi olla sina? Ole inspiratsioon. Ole parim versioon iseendast ja näe võimalusi seal, kus teised ei näe :)

Muutus algab sinust endast!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...